Лицата на СВОБОДНИ

Начало 

Лицата на СВОБОДНИ ги има! Това са всички съвестни, честни хора, които притежават опит и експертиза в своята професионална област, но които странят от българската политика, защото не желаят да петнят името си.

 

Истината обаче е, че именно тези нови лица са спасението на България. Ние трябва да намерим път към тях и да ги призовем към действие, като им покажем, че наистина можем да бъдем обединени зад общи каузи. Само така всички тези качествени и способни хора ще придобият вяра и кураж да поведат страната ни към по-светли дни.

Историята се пише от всеки един от нас...

karta svobodni.jpg

Патрик Смитьойс

Основател на СВОБОДНИ

Казвам се Патрик и съм роден в Холандия, но от почти 20 години България е моята втора "родина". Съпругата ми е българка, тук са родени моите две дъщери и тук развивам бизнеса си. Но винаги съм мечтал да се занимавам с нещо повече от печелене на пари - със смислени проекти, които да променят живота на хората към по-добро. Затова създадох със собствени сили безплатно компютърно училище в гр. Самоков, облагородих занемареното устие на р. Искър и създадох първия в България частен резерват, заснех множество документални филми по наболели за българското общество въпроси, обиколих България и дадох гласност на много будни българи и на техните добри идеи за страната ни.

Но все имах усещането, че това не е достатъчно - че на България й трябва някаква голяма промяна...  Именно затова реших да действам! Основах движение СВОБОДНИ с надеждата, че много българи ще ни последват и ще осъзнаят какъв голям потенциал за развитие има нашата България. От нас зависи да го реализираме!

 

Повече за мен и моите каузи можете да намерите на следните линкове:

12342834_1041866615863885_33420298541502